Nyheter

4. jan, 2021

Som ni kanske minns opererade jag min ena axel för drygt ett år sedan. Den har blivit ganska bra, men nu har jag i stället fått mer och mer ont i den andra axeln. Därför kommer jag tyvärr inte att kunna jobba med hästtänder de närmaste månaderna. 

16. okt, 2020

Onsdag 21/10 - lördag 24/10 deltar jag i Swedish Congress of Veterinary Medicine. Jag kommer att ha telefontid kl 8-9 på vardagarna, men kommer inte att kunna göra några sjukbesök under dessa dagar.

24. sep, 2020
Tyvärr ser det ut som om jag blir tvungen att lämna min kliniklokal i sommar. Till dess tar jag emot smådjur som vanligt, men hur det blir sen får vi se. 
Om någon har tips om en lokal som skulle kunna fungera som klinik får ni gärna höra av er!
Önskemål: Trosa kommun. Helst från 1/6 2021. Markplan eller max 1/2 trappa, möjlighet att komma nära med bil. Ca 20-50 kvadratmeter.
Håller tummarna att någon vet något!
22. mar, 2020

Vecka 13 jobbar jag heltid igen. Jag kan nu göra det mesta som ingår i arbetet trots axeln, men kan tills vidare inte åta mig t.ex. kalvningar, fölningar eller andra uppgifter som kräver styrka och full rörlighet i armarna.

15. mar, 2020

Så länge jag är frisk kommer jag att jobba som vanligt under corona-epidemin.

Om du själv har eller nyligen har haft symptom som kan vara corona-virus och ska få besök av mig eller komma till kliniken, vill jag att du ber någon annan närvara i stället för att komma själv.

Det finns kliniker som redan har fått stänga eller begränsa sina öppettider pga sjukdom, så det är viktigt även för djurskyddet att vi veterinärer som är friska kan fortsätta att jobba!