Nyheter

17. maj, 2021
Vaccinera ditt djur hos mig mellan 24-28 maj så stödjer du kampen mot rabies!
Under denna period deltar jag i Veterinärer utan Gränser – Sveriges (VSF – Sverige) kampanj Vaccinate for Africa. Jag kommer under fem dagar skänka en summa för varje vaccination jag utför till VSF-Sveriges arbete med att utrota rabies. Gäller både häst och smådjur!
Välkommen att boka!
12. apr, 2021
Tyvärr måste jag lämna min lokal i Vagnhärad, där jag har haft en liten veterinärklinik i snart 4 år.
Jag söker därför en ny lokal från ca 1/6. Helst tills vidare, men även kortare kontrakt kan vara av intresse.
Önskemål:
- Trosa kommun, gärna i Vagnhärad.
- Ca 20-60 kvm, ett eller flera rum.
- Max 9 månaders uppsägningstid.
- Max ½ trappa.
- Möjlighet att komma nära med bil.
- Parkeringsmöjlighet dagtid.
- Vatten i lokalen.
- Tillgång till toalett.
- Tillåtelse att ha djur i lokalen.
- Tillträde även på kvällstid och helger.
Jag har för avsikt att bedriva smådjursmottagning i liten omfattning i lokalen, ca 10 besökande djurägare per vecka. Därutöver kommer jag själv att komma dit två eller flera gånger per dag för att hämta och lämna utrustning.
Har du en lokal som skulle kunna passa? Hör av dig på mail till kontakt@gunilla-veterinar.se, eller skriv till Gunilla Thyreen Veterinär, Mölna Fabriksväg 10, 619 72 Vagnhärad
4. jan, 2021

Som ni kanske minns opererade jag min ena axel för drygt ett år sedan. Den har blivit ganska bra, men nu har jag i stället fått mer och mer ont i den andra axeln. Därför kommer jag tyvärr inte att kunna jobba med hästtänder de närmaste månaderna. 

16. okt, 2020

Onsdag 21/10 - lördag 24/10 deltar jag i Swedish Congress of Veterinary Medicine. Jag kommer att ha telefontid kl 8-9 på vardagarna, men kommer inte att kunna göra några sjukbesök under dessa dagar.

24. sep, 2020
Tyvärr ser det ut som om jag blir tvungen att lämna min kliniklokal i sommar. Till dess tar jag emot smådjur som vanligt, men hur det blir sen får vi se. 
Om någon har tips om en lokal som skulle kunna fungera som klinik får ni gärna höra av er!
Önskemål: Trosa kommun. Helst från 1/6 2021. Markplan eller max 1/2 trappa, möjlighet att komma nära med bil. Ca 20-50 kvadratmeter.
Håller tummarna att någon vet något!