Nyheter

22. mar, 2020

Vecka 13 jobbar jag heltid igen. Jag kan nu göra det mesta som ingår i arbetet trots axeln, men kan tills vidare inte åta mig t.ex. kalvningar, fölningar eller andra uppgifter som kräver styrka och full rörlighet i armarna.

15. mar, 2020

Så länge jag är frisk kommer jag att jobba som vanligt under corona-epidemin.

Om du själv har eller nyligen har haft symptom som kan vara corona-virus och ska få besök av mig eller komma till kliniken, vill jag att du ber någon annan närvara i stället för att komma själv.

Det finns kliniker som redan har fått stänga eller begränsa sina öppettider pga sjukdom, så det är viktigt även för djurskyddet att vi veterinärer som är friska kan fortsätta att jobba!

12. jan, 2020

Den här veckan kör jag igång!

För närvarande kommer jag inte att åta mig kalvningar, fölningar eller andra åtgärder som kräver mycket kraft och rörlighet i armarna. Jag kommer också att vänta lite med tandbehandlingar på häst, men räknar med att kunna börja med det ganska snart om inget går på tok. I övrigt får jag avgöra från fall till fall vad jag kan åta mig utan att riskera att försämra min axel.

Jag kommer att vara deltidssjukskriven och jobba max halvtid, men kan vara flexibel med tiderna.

3. jan, 2020

ÄNTLIGEN!!!

EFTER EN LÄNGRE SJUKSKRIVNING KOMMER JAG ATT BÖRJA ARBETA DELTID TISDAG 14/1.

Tyvärr är min axel inte helt återställd trots operationen, men jag kommer att åta mig sådant arbete som jag klarar utan att riskera att det blir sämre.

Jag kommer att svara i telefon för tidsbokning fr.o.m måndag 13/1. Mail- och meddelandefunktionerna är nu aktiverade, ifall du vill boka i förväg.

25. sep, 2019

Uppdatering angående min sjukskrivning:

Jag blir opererad i min onda axel nästa vecka, och hoppas på att kunna arbeta igen i december eller senast i januari.

Så tyvärr måste jag hänvisa mina djurägare till andra veterinärer även under oktober och november. Jag kommer att informera här när jag är igång igen, eller om det blir ändrade planer.

Vaccinationspåminnelser, kallelser till tandvård, uppföljande blodprover och liknande skickas ut automatiskt, så ni som räknar med detta behöver inte oroa er för att bli bortglömda, även om ni denna gång får gå till någon annan för att få det gjort!